Pensiunea Trident, Costinesti   

Europa Romania Constanta Costinesti Pensiunea Trident Descriere

Asezata chiar pe malul Marii Negre, in partea de nord a statiunii Costinesti , Trident e o pensiune turistica clasificata la patru margarete, construita in anul 2006, care dispune de spatii generoase de cazare, modern mobilate si dotate dupa ultimile cerinte in domeniu.
Locatia este perfecta pentru cei ce se lasa fermecati de valurile si brizamarii, vrajiti de glasul pescarusilor de pe litoral, totul intr-un decor si confort excelent, la tarife de cazare super ieftine in 2012. Asezarea pensiunii in vecinatatea marii face ca vacantapelitoral sa deschida turistilor posibilitatea realizarii unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini " Trident **** " este o pensiune turistica cu cele mai bune oferte de cazare-in-costinesti. Construita in anul 2006, pensiunea este autorizata si clasificata la patru margarete, dispune de spatii generoase de cazare-in-costinesti (14 camere duble mari cu pat matrimonial, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite), modern mobilate si dotate dupa ultimele cerinte in domeniul turism romanesc.
Pentru turistii nostri am inclus la sectiunea infoturism sau turistinfo cateva noutati din sezonul 2012 in-costinesti : amplasarea unui ECRAN PANORAMIC TV pe terasa de vara a barului turistclub TRIDENT, iar ca sejurul sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, am amenajat in spatiul verde al pensiuni-turistice o zona cu vegetatie exotica, gradina de vara cu loc de joaca pentru copii ce contine, balansoar, leagan, tobogan, plasa elastica imprejmuita, pt sarituri jumping, biciclete si ATV- pt copii ( tourismguide), minicarting mecanic travel.ro - KETTLER , TIR cu arcul, palete de tenis de plaja ( beach ball in-costinesti) , echipament pentru joc de fotbal pe plaja ( beach football in roundtrip) diverse jocuri antrenante tip Tenis de masa pt copii (ping pong) , Fuzzy ball (rotouring), DARTiS cu magnet, Marocco, Monopolly, Sah si multe multe alte surprize pe care le veti descoperi singuri inca de la intrarea pe sub euroarcada plina cu flori de salcam.
In Pensiunea Trident **** cuvintele de ordine sunt: calitate, promptitudine, ordine, curatenie si igiena. Avem implementat si mentinem riguros, perfectionandu-ne permanent, sistemul de management European al calitatii pentru servicii de cazare tip pensiune si restaurant- ISO SRAC 9001 : 2008 ( autorizatie nr.7429/14.09.2009) precum si cel al sigurantei alimentului ISO SREN 22000 : 2005 ( autorizatie nr. 237/14.09.2009). Prin aplicatia infoturisti si anunta-ma suntem conectati in permanenta la sugestiile venite din partea dvs. Igienizarea si curatenia camerelor si a spatiilor comune din pensiune se face zilnic. Tratamentele de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, ale spatiilor interioare si exterioare, inclusiv a vegetatiei din gradina de vara, ( impotriva tantarilor si insectelor) se face ori de cate ori este necesar.
Zilnic, in gradina de vara, dupa apusul soarelui, se deschide barul de noapte care deserveste atat sala de billiard cu terasa pe care se gaseste ECRANUL PANORAMIC TV cat si cele 4 foisoare in care va puteti bucura de intimitatea romantica a momentului, intr-un dicor ambiental cu vegetatie exotica, fiind special concepute si asezate pentru ca indragostitii sa fie feriti de ochii indiscreti.

MASA
In functie de momentul zilei si de conditiile atmosferice, puteti servi masa la parterul pensiuni-turistice, in aer liber pe terasa sau in interior, in restaurant.
Intrucat suntem pe malul marii, uneori brizamarii ii determina pe turisti sa se adaposteasca in foisoarele din gradina, cazuri in care acestia prefera sa serveasca si masa in aceste locuri.

Tot la parterul cladiriii aveti la dispozitie o masa de billiard, o masa de tenis (ping pong), spatiu pt fitness, spatiu pentru masaj iar pentru firme oportunitatea utilizarii unei sali multifunctionale (de conferinta) pentru organizarea diferitelor team building-uri, programe de pregatire a anagajatilor sau traninguri cu colaboratorii dvs.

Date contact


Adresa:
Pensiunea Trident, Str. Pescarusului, Nr. 8, Zona Epava

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Pensiunea Trident Costinesti
  • Vodafone Vodafone
  • Orange Orange
  • Telekom Telekom
Acordati o nota 4.31 / 5
( 26 vizitatori )
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 44.6%
  • In strainatate - 39.8%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.4%
Au raspuns 5765 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Pensiunea Trident, Costinesti