Covasna Oras Bucuresti Kemer Eforie Nord Mamaia Brasov Oras Predeal Sibiu-Oras Sinaia Costinesti

Pensiunea Tourist Paradis, Costinesti

Europa Romania Constanta Costinesti Pensiunea Tourist Paradis Descriere
Tourist Paradis Costinesti

Pensiunea noastra este situata pe strada Tineretului nr. 79 este strada unde se afla ca exemplu : politia, magazinul universal ABC si la 3-4 minute de mers pe jos de punctele principale ale statiuni Costinesti (posta, chirmes, terenuri de tenis, volei , politie, jetski etc.) si la 150 m de plaja din Costinesti intr-o zona linistita. Posibilitatea cazarii este de 64 de persoane in 20 de camere duble de 2, 3 sau 4 persoane.
Aveti la dispozitie gratar, bucataria clientului (turistului) cu strictul necesar, spalatorie contra cost, loc de recreere, parcare inchisa.
Pensiunea se gaseste intr-o regiune linistita, dar foarte aproape de punctele principale: gradini de vara, posta, restaurante si posibilitati de agrement. Cladirile pensiunii sunt situate pe un teren de aprox 1700 mp cu flori si mult gazon, pomi fructiferi umbrosi, oferind posibilitatea unui gratar sau luarea micului dejun la aer curat, la mese cu umbrele mari, intr-o ambianta familiala. Toate acestea au preturi foarte rezonabile (discutabile in functie de perioada de timp dorita a sejurului); acceptam animale de companie contra cost (25% din pret/camera) , exista masina de spalat pentru clientii ce doresc sa-si spele rufele murdare (contra cost ,cu detergentul nostru). Pentru rezervari se percepe un avans de 2 nopti, iar diferenta se achita la sosire. In conditiile renuntarii la cazare, avansul nu se returneaza clientului. Nu se returneaza diferenta de bani in cazul renuntarii la o parte din sejurul platit la data sosirii. Predarea camerei/camerelor se va face pana la ora 10:30 dimineata. In pret sunt incluse : taxa parcare, taxa salubritate, taxa statiune. O vacanta placuta se bazeaza pe respect reciproc din partea noastra si a clientilor.

Nota:
Pentru animale se percep 25% din tarif/camera ocupata.
Turistii (clientii) din (pentru) Weekend (2 nopti) platesc +30% din pretul normal, iar pt. cazare de o noapte se platesc +50% din pretul normal.

Reduceri pentru plata totala anticipata a sejurului

Pentru plata totala a sejurului cu 6 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 10%,
Pentru plata totala a sejurului cu 5 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 8%.
Pentru plata totala a sejurului cu 4 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 5%,
Pentru plata totala a sejurului cu 3 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 3%,

Date contact

Adresa:
Str. Tineretului, Nr. 79, Costinesti, jud. Constanta

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Pensiunea Tourist Paradis Costinesti

  • Vodafone
  • Orange
  • RCS & RDS
Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code