Hostel Felix, Costinesti   

Europa Romania Constanta Costinesti Hostel Felix Descriere

Hotelul Felix din Costinesti este situat in partea de nord a statiunii Costinesti , in zona rezidentiala de vile, la aprox. 250 m fata de mare si plaja.
Accesul la hostel Felix este foarte usor, indiferent cu ce mijloc de transport vor sosi turistii, deoarece se afla langa gara Costinesti Sat, la 1,5 km departare de Gara Costinesti Tabara, la cap de linie autobuz.
Mega Discoteca Tineretului este la o plimbare de 12 minute de hostel, Disco MAX ( zona Radiovacanta ) la 20 min, Discoteca RING la 25 min, Discoteca VOX MARIS la 30 min, iar Club Imperio si Parcul de distractii la 20 min.
In zona se afla o gama variata de restaurante, terase, baruri, autoserviri si alimentare.
Hostel Felix ofera GRATUIT: Wi-Fi in zonele publice ( receptie si terasa din curte ); parcare (in curte, in limita locurilor disponibile ); acces la bucataria complet utilata ( aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, frigider, congelator, etc ), potrivita pentru prepararea unor minuturi sau incalzirea mancarii; acces la gratarul din curte ( pot pregati diverse preparate cum ar fi: peste, fripturi, mici, legume etc. ); darts in holul hotelului; imprumutarea de la receptie a unor jucarii pentru cei mici si jocuri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari ( sah, table, scrable, remy, carti, Monopoly, poker etc. ).

Date contact


Adresa:
Str Garii, Nr 123, Cod Postal 907090 Costinesti

Telefon:

Fax:
0241734500

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Hostel Felix Costinesti
  • Vodafone Vodafone
  • Orange Orange
  • Telekom Telekom
Acordati o nota 4.09 / 5
( 22 vizitatori )
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 43.4%
  • In strainatate - 41.0%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.4%
Au raspuns 5502 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Hostel Felix, Costinesti