Cazare Romania

Europa Romania
 • Complex turistic Casa Alba, Bucuresti

  Complrx Turistic Casa Alba, Aleea Privighetorilor 31 - 35, Padurea Baneasa

  Complexul turistic Casa Alba SA a aparut in peisajul turistic bucurestean in anul 1992, cand compania noastra a preluat restaurantul cu acelasi nume de la o societate de stat. In anul 2000 a fost modernizat si redeschis si campingul, aflat ... >>>


 • Hostel Kretan, Bucuresti

  Str Stirbei Voda, Nr 84, Sector 1, Bucuresti

  Kretan este un hostel nou-nout din buricul Bucurestiului, deschis pentru tine si prietenii tai. Va oferim tot confortul si sprijinul necesar pentru o sedere placuta. 4 camere spatioase si luminoase, vestiare individuale pentru a va pastra valorile in siguranta si ... >>>


  De la
  10 Euro
 • Hotel DoubleTree by Hilton - Bucharest Unirii Square, Bucuresti

  Str. Nerva Traian Nr. 3a, Bl M102, Sector 3

  Primul hotel DoubleTree by Hilton din Romania,ideal pozitionat in zona financiara si comerciala a Bucurestiului, la mica distanta de Centrul Comercial Unirea, Bucuresti Mall Vitan, Palatul Parlamentului si centrul vechi al capitalei. Datorita locatiei, hotelul ofera oaspetilor sai avantajul de ... >>>Romania este situata in sud-estul Europei Centrale, are iesire la Marea Neagra si este marginita, la sud, de Dunare.

Pe teritoriul Romaniei se afla Muntii Carpati si Delta Dunarii. Romania beneficiaza de un climat temperat-continental, ceea ce face ca fauna si flora sa fie foarte bogate si variate.

Din punct de vedere turistic, Romania dispune de o gama variata de posibilitati. Muntii Carpati, cu inaltimi de pana la 2544 de metri (Varful Moldoveanu are altitudinea maxima de 2544 m), ofera privelisti magnifice (abrupturi, chei, trasee de creasta, etc.).

Delta Dunarii este locul unde pot fi vazute peste 300 de specii de pasari si unde se poate pescui, aici existand peste 40 de specii de peste de apa dulce.

Obiective turistice importante se afla in Bucovina: Manastirea Putna, Manastirea sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Humor, Manastirea Dragomirna, Manastirea Voronet, Manastirea Rasca, Manastirea Probota.

In judetul Neamt se afla Manastirea Agapia, Manastirea Neamt, Cheile Bicazului, Ceahlaul, Lacul de acumulare Izvorul Muntelui, barajul Bicaz, etc.

In judetul Alba, in Apuseni (Muntii Bihorului), in Tara Motilor, sunt centre turistice la Arieseni, Garda de Sus, Scarisoara, Albac.

Zona turistica "Oltenia de Sub Munte", care incepe la Ramnicu Valcea si se intinde pana la Baia de Arama, este foarte bogata in puncte de interes. Astfel, exista multe manastiri interesante (Manastirea Govora, Manastirea Dintr-un Lemn, Manastirea Bistrita, Manastirea Arnota, Manastirea Horezu, Manastirea Polovragi, Manastirea Tismana), Pestera de Lilieci, Pestera Muierilor, Pestera Polovragi, Culele de la Maldaresti, Centrul de Ceramica de la Horezu, Baile Sacelu, Statiunea Ranca, Targu Jiu (unde pot fi vazute sculpturi de Brancusi: Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului, Coloana Infinitului), Cheile Bistritei, Cheile Oltetului, Cheile Sohodolului, Hobita (Casa Memoriala Constantin Brancusi).

Litoralul Marii Negre ofera foarte multe posibilitati de cazare in statiunile existente de-a lungul tarmului: Mamaia, Constanta, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.

Valea Prahovei este cunoscuta prin statiunile de odihna Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal.

Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
 • In Romania - 45.2%
 • In strainatate - 39.4%
 • Nu stiu inca - 4.1%
 • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 5887 vizitatori

Cazare Romania