Covasna Oras Bucuresti Kemer Eforie Nord Predeal Sinaia Mamaia Brasov Oras Nisipurile de Aur Calimanesti-Caciulata

Hotel DoubleTree by Hilton - Bucharest Unirii Square, Bucuresti

Europa Romania Bucuresti Hotel DoubleTree by Hilton - Bucharest Unirii Square Descriere
Primul hotel DoubleTree by Hilton din Romania,ideal pozitionat in zona financiara si comerciala a Bucurestiului, la mica distanta de Centrul Comercial Unirea, Bucuresti Mall Vitan, Palatul Parlamentului si centrul vechi al capitalei. Datorita locatiei, hotelul ofera oaspetilor sai avantajul de a imbina momentele de relaxare in zona istorica cu diversitatea cailor de acces catre banci, ambasade, centre importante de afaceri ale capitalei si
stadionul National Arena.
Cei 19 km. ce despart hotelul de Aeroportul International Henry Coanda (Otopeni) si cei 15 de Aeroportul International Aurel Vlaicu (Baneasa), pot fi parcursi atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu ajutorul serviciului intern de Rent a Car.
Hotelul DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square ofera oaspetilor sai un concept inovator si modern pe piata locala cu: Centru de Conferinte, restaurant, bar, cafenea, fitness si sauna, business center si parcare.
Pentru prima oara in Romania, oaspetii nostri se bucura de standardele lantului international DoubleTree by Hilton Worldwide, de diversitatea celor 88 de camere decorate in tonuri calde
avantgardiste si de designul modern al cladirii.
Oferim oaspetilor nostri confort, standarde si dotari moderne, precum paturi in conceptul lantului de iSweet Dreams", masa de lucru in camere, produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala, seifuri de marimea unui laptop, acces gratuit la internet, acces la fitness si sauna, masaj (la cerere) si parcarea gratuita.

Date contact

Adresa:
Str. Nerva Traian Nr. 3A, Bl M102, Sector 3

Telefon:

Fax:
0212006273

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Hotel DoubleTree by Hilton - Bucharest Unirii Square Bucuresti

  • Vodafone
  • Orange
  • Telekom
  • RCS & RDS
Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code