Hotel Capitol, Bucuresti   

Europa Romania Bucuresti Hotel Capitol Descriere

Hotel Capitol este un hotel istoric de 3 stele din Bucuresti care are o lunga traditie si istorie, dateaza din anul 1901 si poarta semnatura arhitectului Arghir Culina.

Localizat in inima Bucuresti ului, pe celebra Calea Victoriei, Hotelul Capitol are in apropiere cele mai importante atractii turstice. La mai putin de 2 minute de mers pe jos se poate ajunge in zona pietonala a Centrului Vechi, numita si inima distractiei bucurestene.

Numit in trecut Hotel Louvre, cladirea de 5 nivele adapostea un restaurant si o cafenea vestite, loc preferat de intalnire al multor scriitori, muzicieni si artisti.

Hotel Capitol este gazda perfecta pentru cei care viziteaza Bucuresti ul, atat pentru business, cat si pentru relaxare. Iar pe cei care se intorc la noi, suntem foarte fericiti sa va primim intr-o formula complet noua si un decor proaspat si modern. Suntem nerabadtori sa va gazduim la Hotel Capitol!

Date contact


Adresa:
Calea Victoriei No 29, Sector 1, Cod Postal 010061 Bucuresti

Telefon:

Fax:
0 317107007

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.roDaca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
Acordati o nota
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 45.2%
  • In strainatate - 39.4%
  • Nu stiu inca - 4.1%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 5887 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone

Olt

Hotel Capitol, Bucuresti