Covasna Oras Bucuresti Kemer Eforie Nord Predeal Sinaia Mamaia Brasov Oras Nisipurile de Aur Calimanesti-Caciulata

Hostel Kretan, Bucuresti

Europa Romania Bucuresti Hostel Kretan Descriere
Kretan este un hostel nou-nout din buricul Bucurestiului, deschis pentru tine si prietenii tai.
Va oferim tot confortul si sprijinul necesar pentru o sedere placuta. 4 camere spatioase si luminoase, vestiare individuale pentru a va pastra valorile in siguranta si o gradina pentru a va bucura de vremea frumoasa de afara la o sueta.

Scopul nostru principal este sa te facem sa te simti ca acasa, si cu toate acestea, sa petreci niste zile fabuloase in Bucuresti. Ospitalitatea este cuvantul cheie si serviciile noastre sunt customizate tinand cont de aspectul practice dar si de nevoile tale.

Ne recomanda o experienta semnificativa de mai mult de 10 ani in domeniul turismului, asa ca sa fiti siguri ca va vom dezvalui secretele unor vizite si tururi inedited.
A sosi la Kretan Hostel implica mai mult decat cazare. Semnifica bucurie si prietenie printer oaspetii nostri ! Kretan nu este "o casa" , este "ACASA" !

Hostelul nostru este situat in centrul orasului (si vorbim serios), foarte aproape de cele mai importante atractii turistice ale capitalei.

Zona este foarte sigura si linistita iar tu esti la doar un pas distanta de o oaza de verdeata: Parcul Cismigiu. Este de asemenea foarte bine legata la reteaua de transport public: 200 m-statia de autobus si la 10 min statia de metrou.

Date contact

Adresa:
Str Stirbei Voda, Nr 84, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Hostel Kretan Bucuresti

  • Vodafone
  • Orange
  • Telekom
  • RCS & RDS
Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code