Covasna Oras Bucuresti Kemer Eforie Nord Predeal Sinaia Mamaia Brasov Oras Nisipurile de Aur Calimanesti-Caciulata

Pensiunea Domnitei, Calimanesti-Caciulata

Europa Romania Valcea Calimanesti-Caciulata Pensiunea Domnitei Descriere
Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.

Hotelul Domnitei 3*, are o capacitate de 30 de locuri (15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4*, ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta, intr-un cadru calduros si intim.Camerele dispun de telefon (acces international), TV Cablu, aer conditionat, bai cu cabina de dus si uscator de par.

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati: sala de conferinte, piscina exterioara / piscina interioara cu apa dulce incalzita la 30-33 grade C, sala fitness, tennis de masa, spatiu de joaca pentru copii interior - exterior, mic dejun, seif la receptie, fax, plata prin card, parcare iluminata.

Piscina cu apa dulce incalzita la 30-33 C care deserveste Hotelul Domnitei si Pensiunea Domnitei va asteapta in orice anotimp sa va bucurati de posibilitatea de a practica inotul in conditii de confort maxim.
Piscina interioara este organizata pentru un acces facil din interior cat si din exterior. Astfel accesul din camerele din incinta este comod si rapid. De asemenea la exterior va mai asteapta o piscina, in care apa are temperatura mediului ambiant si care este potrivita pentru utilizarea in sezonul estival.

Restaurantul dispune de 40 de locuri si este ideal pentru mese organizate sau seri romantice.
Se pot organiza conferinte si evenimente speciale in sala de conferinte care are 100 de locuri.

Date contact

Adresa:
Pensiunea Domnitei, Str. Calea lui Traian, Caciulata

Telefon:

Fax:
0350419632

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Pensiunea Domnitei Calimanesti-Caciulata

  • Vodafone
  • Orange
  • Telekom
  • RCS & RDS
Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code