Pensiunea Domnitei, Calimanesti-Caciulata   

Europa Romania Valcea Calimanesti-Caciulata Pensiunea Domnitei Descriere

Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.

Hotelul Domnitei 3*, are o capacitate de 30 de locuri (15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4*, ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta, intr-un cadru calduros si intim.Camerele dispun de telefon (acces international), TV Cablu, aer conditionat, bai cu cabina de dus si uscator de par.

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati: sala de conferinte, piscina exterioara / piscina interioara cu apa dulce incalzita la 30-33 grade C, sala fitness, tennis de masa, spatiu de joaca pentru copii interior - exterior, mic dejun, seif la receptie, fax, plata prin card, parcare iluminata.

Piscina cu apa dulce incalzita la 30-33 C care deserveste Hotelul Domnitei si Pensiunea Domnitei va asteapta in orice anotimp sa va bucurati de posibilitatea de a practica inotul in conditii de confort maxim.
Piscina interioara este organizata pentru un acces facil din interior cat si din exterior. Astfel accesul din camerele din incinta este comod si rapid. De asemenea la exterior va mai asteapta o piscina, in care apa are temperatura mediului ambiant si care este potrivita pentru utilizarea in sezonul estival.

Restaurantul dispune de 40 de locuri si este ideal pentru mese organizate sau seri romantice.
Se pot organiza conferinte si evenimente speciale in sala de conferinte care are 100 de locuri.

Date contact


Adresa:
Pensiunea Domnitei, Str. Calea lui Traian, Caciulata

Telefon:

Fax:
0350419632

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.roDaca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
Acoperire retele de telefonie Pensiunea Domnitei Calimanesti-Caciulata
  • Vodafone Vodafone
  • Orange Orange
  • Telekom Telekom
  • RCS & RDS RCS & RDS
Acordati o nota 4.25 / 5
( 28 vizitatori )
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 45.1%
  • In strainatate - 39.5%
  • Nu stiu inca - 4.1%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 5868 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Pensiunea Domnitei, Calimanesti-Caciulata