Covasna Oras Predeal Bucuresti Eforie Nord Busteni Calimanesti-Caciulata Kemer Sinaia Vatra Dornei Mamaia

Pensiunea Casa Romaneasca, Calimanesti-Caciulata

Europa Romania Valcea Calimanesti-Caciulata Pensiunea Casa Romaneasca Descriere
Casa Romaneasca este o binecunoscuta crama situata pe Valea Oltului, statiunea Calimanesti - Caciulata, in imediata apropiere a Manastirii Cozia - la doar 18 km de orasul resedinta de judet Ramnicu Valcea.
Bucataria cu specific traditional romanesc precum si rezervele moderne de cazare va intampina, oferindu-va cele mai placute momente, intr-un cadru foarte intim.
Complexul nostru hotelier are 3 stele, si iese in evidenta usor prin caracterul sau rustic original, fiind dotat cu parcare proprie si numeroase utilitati.
Avand un design propriu placut, ce imbina cu eleganta lemnul sculptat si piatra, culoarea si lumina, modernismul si traditia, Casa Romaneasca este locul ideal pentru aniversari si petreceri festive, seminarii si intalniri de afaceri, receptii si reniuni de protocol.
Ambianta rustica impresionanta, incarcata de traditie, multiplele spatii de cazare, dotate cu toate utilitatile precum si profesionalismul personalului sunt doar cateva dintre elementele ce caracterizeaza obiectivul nostru turistic si va garanteaza o experienta de neuitat.

Casa Romaneasca dispune si o sala de conferinte ultra moderna avand o capacitate de 65 locuri, ideala pentru intalniri de afaceri, cursuri si seminarii, etc.

Date contact

Adresa:
Calea lui Traian, Nr. 597, Cozia, Cod Postal 245601 Calimanesti

Telefon:

Fax:
0250702038

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code