Satu Mare oras Ranca Predeal Lepsa Calimanesti-Caciulata Sinaia Timisoara Busteni Sibiu-Oras Arad oras

Pensiunea Vila Regent, Baile 1 Mai

Europa Romania Bihor Baile 1 Mai Pensiunea Vila Regent

Informatii Pensiunea Vila Regent, Baile 1 Mai

Pensiunea amenajata intr-un elegant stil clasic dispune de camere cu pat matrimonial , camere cu 2 paturi si camere cu 3 paturi .

Pensiunea Vila Regent este un loc de popas excelent si pentru cei ce tranziteaza Oradea datorita apropierii de drumul national Oradea - Deva .

Amplasamentul favorabil al pensiunii si anume la numai 200 m de strandul cu apa termala Venus din Baile 1 Mai si la numai 900 m de strandul Apolo din Baile Felix face din Pensiunea Vila Regent un loc ideal pentru petrecerea vacantelor si a concediilor , precum si o alternativa de cazare pentru realizarea curelor balneare .

Pensiunea dispune de o parcare proprie ingradita cu 15 locuri .

Date contact

Adresa
Baile 1 Mai Nr. 105, jud. Bihor
Telefon

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
La demisol se gaseste o sala de mese cocheta , de 40 locuri , care aduce a han boieresc si care poate gazdui evenimente placute : petreceri , reuniuni , botezuri .

Camerele racoroase vara si calduroase iarna datorita unei excelente izolari termice ce face inutila prezenta aparatelor de aer conditionat , respecta standardul hotelier , fiecare avand vestibul si baie proprie, sunt spatioase si decorate cu gust , elementele de fier fojat ale balustradelor regasindu-se si in componenta mobilierului. Fiecare camera are tv, internet wireless , majoritatea avand terase generoasa cu scaune si masuta .
Dotari camere
Balcon
Grup sanitar propriu
Internet / Wi-Fi
Pat matrimonial
Paturi twin
TV
Nota

Acordati o nota


4 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 44.5%
  • In strainatate - 34.8%
  • Nu stiu inca - 3.9%
  • Nu plec in concediu - 16.8%
Au raspuns 6905 vizitatori