Calimanesti-Caciulata Baile Herculane Timisoara Ocna Sugatag Slanic Moldova Iasi oras Sinaia Baile Felix Bucuresti Sarata Monteoru

Hotel Ceres, Baile 1 Mai

Europa Romania Bihor Baile 1 Mai Hotel Ceres

Informatii Hotel Ceres, Baile 1 Mai

Hotelul CERES este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, la intersectia drumului national DN 76 cu soseaua nationala E 60, in imediata apropiere a orasul Oradea si statiunea Baile Felix.

Baza de tratament este dotata cu aparatura moderna pentru toate procedurile iar piscina din curtea hotelului dispune de apa termala naturala.

Hotelul are amenajata, de asemenea, o Salina artificiala in care se pot trata afectiuni ale aparatului respirator - faringite, penumonii, astm bronsic alergic sau infectios, bronsite astmatiforme, diverse forme de alergii.

Informatii generale

Locuri totale de cazare
474

Date contact

Adresa
Nr. Top 151/76, 158/1, Baile 1 Mai, jud. Bihor
Telefon
Fax
0359439995

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
SALINA ARTIFICIALA CERES din Baile 1 Mai fiind localizata in apropierea orasului Oradea se poate ajunge foarte usor din orice colt al judetului si chiar din toata tara. Salina artificiala CERES poate fi o alternativa de relaxare placuta avand posibilitate de cazare simasa pe tot parcursul tratamentului.

Hotelul dispune de o sala de mese cu capacitate de 250 de locuri oferind servicii de masa si pentru persoanele care nu sunt cazate in hotelul nostru la preturi atractive.

Hotelul CERES va ofera posibilitatea organizarii de intruniri. Astfel va pune la dispozitie o sala multifunctionala dotata cu videoproiector, pregatita pentru orice tip de evenimente: conferinte, mese festive, nunti, botezuri, cu o capacitate de 80-100 locuri, intr-o ambianta placuta.

Tratamentele specifice care se desfasoara in baza de tratament sunt urmatoarele:

+ curenti diadinamici si interferentiali
+ magnetodiaflux
+ ultrasunet
+ unde scurte
+ ionizari
+ aerosoli
+ termoterapie
+ bai terapeutice cu ape minerale termale (cada cu hidromasaj, bazin)
+ bai galvanice
+ dus subacva
+ masaj segmentar manual
+ kinetoterapie la sala
Alte Dotari camere
Hotelul Ceres este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, intr-o zona colinara impadurita, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande.

Hotelul dispune de un numar de 230 camere, din care 200 de camere renovate la nivelul categoriei de 3 stele.
Nota

Acordati o nota


18 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 44.4%
  • In strainatate - 34.9%
  • Nu stiu inca - 3.9%
  • Nu plec in concediu - 16.8%
Au raspuns 6889 vizitatori