Pensiunea La Actoru, Vama Veche   

Europa Romania Constanta Vama Veche Pensiunea La Actoru Descriere

Unitatea este amplasata la iesirea din Vama Veche , spre Bulgaria, in spatele pensiunii Casa cu Flori, avand 6 camere racoroase (pe structura de piatra) dispuse in 3 pavilioane distincte. Accesul in camere se face direct din exterior, 3 dintre camere avand baie proprie iar celelalte 3 fiind deservite de doua bai la comun. La nevoie, in camere se poate instala pat suplimentar. Sunt acceptate (in limitele bunului simt) si animalele de companie.
Toate baile au apa calda non-stop (asigurata de 3 boilere electrice). Turistii au acces la apa curenta, frigider (cu congelator) si aragaz si se pot relaxa pe cele 2 terase sau in hamacele si balansoarele instalate. In curte exista o zona unde se poate face gratar clasic sau gratare nonconformiste: la butoi, la roaba, la godin sau la pietre.
Unitatea are o curte de 700 mp, unde turistii isi pot parca in siguranta autovehiculele. In curte exista o zona de campare cu capacitatea de pana la 4 corturi.
Unitatea este potrivita si pentru familiile cu copii (recomandabil peste 3 ani), care se pot juca in curtea generoasa (sub supravegherea parintilor), se pot catara in copaci, pot culege celebrele smochine si alte fructe de sezon (corcoduse, mere si pere).

Date contact


Adresa:
Str. Agricultorilor, Vama Veche, jud. Constanta

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Pensiunea La Actoru Vama Veche
  • Vodafone Vodafone
  • Orange Orange
  • Telekom Telekom
  • RCS & RDS RCS & RDS

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Pensiunea La Actoru, Vama Veche