Covasna Oras Bucuresti Kemer Eforie Nord Predeal Mamaia Sinaia Brasov Oras Sibiu-Oras Nisipurile de Aur

Complex turistic Cristal, Slanic Moldova

Europa Romania Bacau Slanic Moldova Complex turistic Cristal Descriere
In cadrul Complexului Turistic Cristal sunt cuprinse trei locatii diferite, in zone relativ apropiate, unde dumneavoastra va puteti rasfata in cele mai bune conditii de cazare in locuri minunate din punct de vedere turistic:

1. Complex Cristal ****
Complex Cristal **** - situat in statiunea balneara Slanic Moldova, la cateva minute de partia de schi, unde va puteti trata de diferite afectiuni, relaxa si plimba.

2. Ferma Dacilor
Ferma Dacilor ** este amplasata in inima Muntilor Bolovanu la 6 km de statiunea Slanic-Moldova. Cabana are o capacitate de cazare de 9 camere, mobilate rustic, incalzite in mod traditional cu sobe de teracota pe lemne, salon rustic si foisor cu o capacitate de 40 persoane pentru masa in aer liber, gratar, mese din stejar, Echitatie, tiroliana, pescuit sportiv, plimbari cu trasura, plimbari cu sania, ponei pentru copii, plimbari in natura, mulsul vacilor, offroad, paintball, tir cu arcul.

3. Casa Cristal

Casa Cristal este situata in statiunea Targu Ocna la 10 minute de Salina Targu Ocna si la 5 minute de bazinul cu apa sarata al Salinei Tg. Ocna.
Capacitate de cazare 20 de persoane. Fiecare camera are baie proprie, mobilata modern, internet wireless si cablu TV. In interiorul vilei sunt doua saloane de servit masa, unul pentru nefumatori si unul pentru fumatori, o crama unde se pot degusta diferite bauturi traditionale romanesti si o bucatarie utilata pentru self service.

Date contact

Adresa:
Str. N. Balcescu Nr. 70, Cod Postal 507190 Slanic Moldova

Telefon:

Fax:
0234348004

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code