Kemer Mamaia Covasna Oras Sinaia Costinesti Eforie Nord Predeal Bucuresti Timisoara Calimanesti-Caciulata

Hotel Dana 2, Satu Mare oras

Europa Romania Satu Mare Satu Mare oras Hotel Dana 2

Informatii Hotel Dana 2, Satu Mare oras

Hotel Dana 2 este cel doilea hotel din randul hotelurilor Dana care se disting prin stil, eleganta si servicii ireprosabile.

In incinta hotelului veti gasi restaurant, bar, sala de conferinta, piscina, conexiune la Internet in fiecare camera si o atmosfera calduroasa care va vor face sederea la noi cat se poate de placuta. Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Satu Mare astfel fiind nu doar foarte captivant ci si aproape de tot ce poate fi mai important in oras.

Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Satu Mare, facilitand accesul rapid la tot ce este important in oras.

Informatii generale

Locuri totale de cazare
58

Date contact

Adresa
Str. Libertatii Nr. 2, Satu Mare
Telefon
Fax
0261710072

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
Restaurantul combina bucataria moderna europeana cu specialitatiile traditionale romanesti toate fiind pregatite cu cea mai mare grija pentru ca si cei mai exigenti gurmanzi sa aiba o memorabila experienta culinara.

Barul, situat la subsolul hotelului, ofera, prin designul ultra modern si totodata elegant, o atmosfera pe toate gusturile. Barul este dotat cu televizor cu plasma si cu fotolii de piele, astfel fiind un ideal loc de relaxare pentru toti oaspetii nostri.
Alte Servicii
In timpul liber suntem incantati sa va invitam in centrul de relaxare al hotelului unde va asteapta sa petreceti momente placute in piscina hotelului , dotata cu jacuzii sau la sauna uscata.

De asemenea, room service-ul va sta la dispozitie 24 de ore din 24, incantat sa-si ofere serviciile .
Alte Dotari camere
Camerele single, double, matrimoniale si apartamentele sunt dotate cu televizor color, mini-bar, telefon intermational, conexiune la Internet de mare viteza si baie dotata cu jacuzii, astfel satisfacand si cele mai exigente cerinte.

Harta Hotel Dana 2, Satu Mare oras

Nota

Acordati o nota


13 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 46.5%
  • In strainatate - 38.0%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 6251 vizitatori