Mamaia Kemer Costinesti Predeal Sinaia Bucuresti Eforie Nord Covasna Oras Timisoara Brasov Oras

Campingul Turul, Remetea

Europa Romania Bihor Remetea Campingul Turul

Informatii Campingul Turul, Remetea

Camping Turul este situat intr-o zona rurala la poalele muntilor Apuseni, parte a Carpatilor occidentali. Este unul din cele mai bogate locuri din Europa ca numar de pesteri, unde gasesti natura splendida si inca neschimbata de om, iar satele din jur sunt pitoresti si pastreaza inca traditii de sute de ani. Campingul este locul perfect de unde sa descoperi aceste locuri minunate.

Oferim oaspetilor nostri liniste si spatiu de campare (40 parcele de 100 mp) la campingul nostru de 1 ha. Asiguram facilitati moderne, incluzand grupuri sanitare noi si wireless internet gratis.

In camping mai exista si 10 casute de lemn disponibile. Interiorul este simplu, 1 pat dublu si un pat supraetajat, potrivit pentru 4 persoane si o veranda acoperita, cu scaune. In plus, facilitatile de camping trebuie sa fie utilizate.

Informatii generale

Locuri totale de cazare
40

Date contact

Adresa
Remetea, Nr 8, jud. Bihor
Telefon
Fax
-

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
La 1 km distanta de camping se afla un loc bun de baie in rau, iar la jumatate de km poti sa pescuiesti.

La mai putin de jumatate de km este situata pensiunea Turul, apartinand aceluiasi proprietar.

La pensiunea Turul poti inchiria quads si ATV, daca vrei sa explorezi regiunea pe o arie mai larga. Mai mult, poti lua un ghid, pentru a vizita cele mai frumoase locuri din Muntii Apuseni.

Acolo puteti comanda micul dejun (5 Euro), cu paine de casa sau o masa cu 3 feluri de mancare. Produsele folosite la gatit sunt toate naturale.

Exista camere cu 3 si 4 paturi (1 pat dublu si 2 paturi simple), cu baie proprie, TV si wireless internet precum si 6 casute de lemn.

Camerele costa 25 Euro pentru 2 persoane, casutele de lemn 30 Euro pentru 2 persoane, pe zi. Pentru fiecare persoana in plus se plateste 5 Euro.

Harta Campingul Turul, Remetea

Nota

Acordati o nota


10 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 46.6%
  • In strainatate - 37.9%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 6263 vizitatori