Calimanesti-Caciulata Baile Herculane Timisoara Ocna Sugatag Slanic Moldova Iasi oras Sinaia Baile Felix Bucuresti Sarata Monteoru

Pensiunea Tincu, Ocna Sugatag

3 margarete3 margarete3 margarete
Europa Romania Maramures Ocna Sugatag Pensiunea Tincu

Informatii Pensiunea Tincu, Ocna Sugatag

Localitatea Sat Sugatag este situata pe valea Marei, in comuna Ocna Sugatag, judetul Maramures la distanta de 47 km de Baia Mare si 18 km de Sighetul Marmatiei de drumul DN 18.

Pensiunea este amplasata chiar la marginea soselei care leaga Baia Mare de Sighetul Marmatiei la nr. 250 si are o clasificare de 3 margarete.

Se poate ajunge aici si cu trenul avand ca punct terminus Baia Mare sau Sighetul Marmatiei, iar de aici puteti lua autobuze sau microbuze.

Pensiunea Tincu va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta minunata la un pret pentru toate buzunarele.

DN18 Baia Mare Sighetu Marmatiei

Informatii generale

Locuri totale de cazare
12

Date contact

Adresa
Sat Sugatag, Nr 250, Ocna Sugatag, jud. Maramures
Telefon

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
Construita in anul 2007, clasificata la rangul de 3 margarete, dispune de standarde moderne de cazare si posibilitati de servirea mesei deosebite. Turistii pot servi preparate traditionale insotite de nelipsita "horinca" astfel: slana cu ceapa, "tocana" (mamaliga) cu branza de oaie, pomana porcului, tocanita de vitel, pulpa de miel umplut la cuptor, placinte poale-n brau, gogosi, cozonaci, etc.

Pensiunea are centrala proprie care asigura incalzirea in sezonul rece si apa calda in mod curent.

Bucataria este utilata complet (aragaz, frigider, expresor de cafea, cuptor cu microunde, TV color, masa de servit micul dejun), oferind acces facil celor ce doresc sa-si pregateasca singuri masa.
Alte Dotari camere
Pensiunea dispune de 10 locuri de cazare in 5 camere cu pat dublu si baie individuala la standarde moderne cu cabine de dus cu hidromasaj, un salon ideal pentru intruniri sau servit masa si un salon pentru conferinte cu capacitatea de 12 - 16 persoane. Toate camerele sunt dotate cu TV color si cablu, iar in curand vor avea si Internet.
Nota

Acordati o nota


10 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 44.4%
  • In strainatate - 34.9%
  • Nu stiu inca - 3.9%
  • Nu plec in concediu - 16.8%
Au raspuns 6889 vizitatori