Pensiunea Arconi, Navodari   

Europa Romania Constanta Navodari Pensiunea Arconi Descriere

Pensiunea Arconi a luat fiinta in anul 2001 si se afla in judetul Constanta in centrul orasului Navodari chiar langa Primarie si la cca. 1,5 km de plaja Mamaia-Nord.

Pensiunea Arconi dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de cca. 14 locuri ce poate fi folosita si pentru mese protocolare intr-un cadru restrans. Pe langa alte dotari, sala de conferinte dispune de aer conditionat si de o terasa proprie.

Restaurant cu o capacitate de cca. 50 loc. Mic dejun , pranz si cina, mese festive organizate intr-un cadru privat sau pentru firme , precum si livrari stil catering fac obiectul activitatii acestui local. Intr-un cadru deosebit, pe timp de vara, puteti lua masa pe terasa restaurantului, terasa ce dispune si de un ecran video-proiector unde pot fi urmarite evenimente TV deosebite. Bucataria noastra, doreste prin flexibilitate si prin calitatea produselor sa satisfaca gusturile intregii noastre clientele !!

Date contact


Adresa:
Str. Dobrogei, Nr. 2, Navodari, Jud. Constanta

Telefon:

Fax:
-

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.roDaca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
Acordati o nota 4.64 / 5
( 14 vizitatori )
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 45.1%
  • In strainatate - 39.5%
  • Nu stiu inca - 4.1%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 5868 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Pensiunea Arconi, Navodari