Covasna Oras Ranca Bucuresti Sibiu-Oras Mamaia Predeal Sinaia Sovata Timisoara Kusadasi

Pensiunea Arconi, Navodari

Europa Romania Constanta Navodari Pensiunea Arconi

Informatii Pensiunea Arconi, Navodari

Pensiunea Arconi a luat fiinta in anul 2001 si se afla in judetul Constanta in centrul orasului Navodari chiar langa Primarie si la cca. 1,5 km de plaja Mamaia-Nord.

Pensiunea Arconi dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de cca. 14 locuri ce poate fi folosita si pentru mese protocolare intr-un cadru restrans. Pe langa alte dotari, sala de conferinte dispune de aer conditionat si de o terasa proprie.

Restaurant cu o capacitate de cca. 50 loc. Mic dejun , pranz si cina, mese festive organizate intr-un cadru privat sau pentru firme , precum si livrari stil catering fac obiectul activitatii acestui local. Intr-un cadru deosebit, pe timp de vara, puteti lua masa pe terasa restaurantului, terasa ce dispune si de un ecran video-proiector unde pot fi urmarite evenimente TV deosebite. Bucataria noastra, doreste prin flexibilitate si prin calitatea produselor sa satisfaca gusturile intregii noastre clientele !!

Informatii generale

Camere duble
3
Camere triple
3
Apartamente
2
Locuri totale de cazare
21

Date contact

Adresa
Str. Dobrogei, Nr. 2, Navodari, Jud. Constanta
Telefon
Fax
-

Facilitati si Servicii

Facilitati
Curte
Gradina
Internet / Wi-Fi
Parcare
Se accepta animale
Dotari camere
Aer conditionat
Cabina dus
Grup sanitar propriu
Pat matrimonial
Paturi twin
TV
Alte Dotari camere
Complexul turistic Arconi are in componenta 3 camere duble, 3 camere triple si 2 apartamente, toate dotate conform categoriei de 3 stele, grup sanitar propriu, tv color, aer conditionat, se straduiesc sa asigure confortul clientilor nostri.

Harta Pensiunea Arconi, Navodari