Calimanesti-Caciulata Ocna Sugatag Ranca Baile Herculane Sinaia Slanic Moldova Straja Predeal Busteni Baile Felix

Hotel Pestera, Moroeni

Europa Romania Dambovita Moroeni Hotel Pestera

Informatii Hotel Pestera, Moroeni

Departe de stresul cotidian, Hotelul Pestera**** este situat in Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei.

Accesul auto este din drumul national DN71 Sinaia-Targoviste prin Moroeni, pe DJ 714 spre Pestera (34 Km din drumul national) sau, pe drumul asfaltat Dj 713 spre Cabana Cuibul Dorului, Cabana Dichiu, Pestera (25 Km din drumul national).

Informatii generale

Locuri totale de cazare
108

Date contact

Adresa
Parcul Natural Bucegi, Cota 1600 Com. Moroeni, Jud. Dambovita
Telefon

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
Hotelul Pestera va ofera de asemenea un restaurant cu preparate delicioase, pregatite in casa de catre bucatarii nostri. Alimentele sunt atent selectionate si aduse de la ferma noastra, Ferma Contesti.

Din anul 2003 pana in prezent au fost efectuate reparatii si modernizari generale in vederea cresterii confortului si ridicarii standardului de calitate a serviciilor turistice.

Sala de fitness si SPAul au fost complet refacute si un Jacuzzi a fost introdus in anul 2010. Restaurantul a fost extins si are o capacitate de peste 120 persoane.
Alte Dotari camere
Fiecare camera ofera vedere la munte si este dotata cu TV, seif, minibar, telefon, baie cu dus sau cada.

Camerele Suite sunt dotate cu ceainic electric pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, baie cu dus sau cada cu hidromasaj. Majoritatea camerelor au logie (balcon).

Etajul unu al hotelului a fost complet reamenajat si in prezent este format din apartamenul prezidential si 7 camere executive junior suite cu bai cu jacuzzi, incalzire in pardoseala si acces privat pe holul etajului cu cartela camerei.
Nota

Acorda o nota


10 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 44.6%
  • In strainatate - 34.8%
  • Nu stiu inca - 3.9%
  • Nu plec in concediu - 16.8%
Au raspuns 6913 vizitatori