Hotel Sulina, Mamaia   

Europa Romania Constanta Mamaia Hotel Sulina Descriere

Sulina International, hotel de traditie din sudul Statiunii Mamaia , complet renovat si modernizat in anul 2016, va invita sa savurati clipe de neuitat pe tarmul Marii Negre.

Situat in sudul statiunii Mamaia , la 50 metri de plaja, Hotelul Sulina are 4 etaje plus parterul, intrunind un numar de 270 de locuri in camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi sau apartamente.

Hotelul Sulina are 133 de camere dintre care:
9 apartamente; 62 camere duble; 63 de camere matrimoniale.

La 400 de metri de Hotel Sulina International, se afla parcul acvatic Aqua Magic si statia de Telegondola din zona Perla. In nord, la mai putin de 100 de metri de hotel, gasiti Pontonul de promenada al statiunii Mamaia , un loc excelent pentru plimbari in serile de vara.

Terasa Restaurantului Sulina International are vedere totala la mare si reprezinta cadrul perfect pentru mic dejun, pranz sau cina aproape de plaja.
Pe langa serviciile si facilitatile de masa si cazare, Hotel Sulina International mai dispune de parcare proprie, pazita 24 de ore din 24, conexiune gratuita la internet wireless in tot hotelul si camera de bagaje.

Date contact


Adresa:
Hotel Sulina International, Mamaia Sud

Telefon:

Fax:
0341180046

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acordati o nota 3.94 / 5
( 18 vizitatori )
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 44.6%
  • In strainatate - 39.9%
  • Nu stiu inca - 4.1%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 5747 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Hotel Sulina, Mamaia