Pensiunea Villa Hermani, Magura Brasov
Informatii Pensiunea Villa Hermani, Magura Brasov
Villa Hermani este situata la o altitudine de 1080 m in satul de munte Magura, in mijlocul Parcului National Piatra Craiului.In gradina se cultiva legume si salata pentru bucatele pregatite la noi. Carnea, laptele, ouale ne sunt aduse de taranii din sat, iar faina este macinata la moara saseasca de apa din comuna Vulcan.
Va oferim:
17 camere
o camera cu 5 paturi
doua camere cu 3 paturi
noua camere cu 2 paturi
toate camerele dispun de baie proprie si balcon
Date contact
Adresa
Sat Magura, Nr. 130, jud. Brasov
Telefon
Facilitati si Servicii
Alte Facilitati
sala de mese spatioasa cu terasa
sala de conferinte pentru cca. 25 persoane
casa in care nu se fumeaza
un ambient prietenos fata de si pentru copii
gradina mare (camparea este de asemenea posibila)
animalele de casa sunt binevenite daca proprietarii pensiunii sunt anuntati dinainte
inchiriem schiuri de fond si clapari
oferim servicii de masaj
sauna in pensiune
La sfarsitul verii ne ocupam la bucatarie sa punem muraturi si alte bunatati pentru iarna. Aici intra prepararea de zacusca, o specialitate din diverse soiuri de legume proaspete. Mai punem pentru iarna rosii, diverse soiuri de ardei si castraveti, si bineinteles verzele intregi, care constituie baza sarmalelor, felul de mancare national romanesc. Preparam fructe de tot felul pentru a face din ele marmelade, lichioruri si tuica arsa chiar de noi. Ciupercile si fructele de padure culese din imprejurimi sunt, fireste, o parte din meniul nostru, alcatuit si orientat in functie de sezon. Lasati-ne sa va rasfatam cu bucataria transilvaneana, caci ea este oglinda in care se reflecta diversele culturi ale tinutului.
sala de conferinte pentru cca. 25 persoane
casa in care nu se fumeaza
un ambient prietenos fata de si pentru copii
gradina mare (camparea este de asemenea posibila)
animalele de casa sunt binevenite daca proprietarii pensiunii sunt anuntati dinainte
inchiriem schiuri de fond si clapari
oferim servicii de masaj
sauna in pensiune
La sfarsitul verii ne ocupam la bucatarie sa punem muraturi si alte bunatati pentru iarna. Aici intra prepararea de zacusca, o specialitate din diverse soiuri de legume proaspete. Mai punem pentru iarna rosii, diverse soiuri de ardei si castraveti, si bineinteles verzele intregi, care constituie baza sarmalelor, felul de mancare national romanesc. Preparam fructe de tot felul pentru a face din ele marmelade, lichioruri si tuica arsa chiar de noi. Ciupercile si fructele de padure culese din imprejurimi sunt, fireste, o parte din meniul nostru, alcatuit si orientat in functie de sezon. Lasati-ne sa va rasfatam cu bucataria transilvaneana, caci ea este oglinda in care se reflecta diversele culturi ale tinutului.
Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone
-
Bran 14
-
Brasov Oras 82
-
Cheia Brasov 4
-
Codlea 1
-
Cristian 5
-
Crit 2
-
Fagaras 5
-
Fundata 24
-
Ghimbav 2
-
Harman 1
-
Harseni 1
-
Hoghiz 1
-
Lisa 1
-
Magura Brasov 3
-
Moeciu 1
-
Moeciu De Jos 20
-
Moeciu De Sus 23
-
Paraul Rece 4
-
Pestera 5
-
Poarta Bran 4
-
Poiana Brasov 40
-
Poiana Marului Brasov 1
-
Predeal 80
-
Predelut 16
-
Prejmer 4
-
Rasnov 25
-
Recea 1
-
Rupea 3
-
Sacele 11
-
Sambata de Sus 19
-
Sanpetru 2
-
Simon Bran 16
-
Sinca Noua 1
-
Sirnea 1
-
Sohodol Bran 13
-
Tarlungeni 2
-
Teliu 1
-
Timisul De Jos 7
-
Timisul de Sus 2
-
Tohanu Nou 3
-
Vama Buzaului 1
-
Vulcan 1
-
Zarnesti 10