Calimanesti-Caciulata Iasi oras Sinaia Baile Herculane Ocna Sugatag Voronet Mamaia Timisoara Constanta Oras Slanic Moldova

Apartamentul Regim Hotelier Faleza Dunarii, Galati oras

Europa Romania Galati Galati oras Apartamentul Regim Hotelier Faleza Dunarii

Informatii Apartamentul Regim Hotelier Faleza Dunarii, Galati oras

Regim Hotelier Galati

Daca nu doriti sa stati la hotel sau nu agreeati ideea unei pensiuni, apartamentele noastre in regim hotelier sunt cea mai buna si mai viabila optiune pentru cazarea in cele mai frumoase si cochete locatii din Galati.

Spre deosebire de alte apartamente in regim hotelier,noi am fost printre primii in domeniu, avand o experienta de peste 14 ani in inchirierea acestora, amplasarea lor fiind pe Faleza Superioara, langa sediul Ceronav, in Centrul Galatiului sau aproape de Tribunal.

Locatiile unde se afla apartamentele sunt in zone verzi situate langa parcuri,langa Promenada Falezei Dunarii, cu locuri de parcare gratuite,zone frumoase,calme si sigure din toate punctele de vedere.

In fiecare an depunem eforturi sustinute de a ne mari numarul de apartamente si totodata de a le moderniza pe cele existente astfel incat sa putem caza un numar cat mai mare de clienti in conditii excelente si adaptate la cerintele lor.Toate apartamentele noastre sunt creeate in mod inovativ fara a fi identice, avand un stil propriu si unic adaptat cerintelor fiecarui client in parte.Din partea noastra ne propunem an de an sa avem un nou "look", mai mult comfort si preturi imbatabile in domeniul regimului hotelier.

Din referintele clientilor nostri dar si din observatiile lor pertinente,datorita raportului pret-calitate si locatiei lor, apartamentele noastre in regim hotelier sunt probabil cele mai bune si cautate din orasul Galati.

Inchirierea unui apartament in regim hotelier este solutia optima de cazare pentru vizitele colegilor,familiei si a rudelor,partenerilor dumneavoastra din tara sau strainatate, ca este vorba de o vacanta sau o vizita de afaceri, va oferim confortul unui hotel, avand la dispozitie un intreg apartament, totul pentru costuri reduse.

La toate apartamentele se face schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face automat la intrarea unui nou client sau in cazul unei sederi prelungite schimbarea acestora se face la 4 zile sau in functie de necesitatile fiecarui client.

Informatii generale

Apartamente
5
Locuri totale de cazare
10

Date contact

Adresa
Str. Rosiori, cartier Mazepa, Galati
Telefon

Facilitati si Servicii

Facilitati
Aer conditionat
Camere nefumatori
Frigider
Internet / Wi-Fi
Lift
Parcare
TV/Sistem audio in living
Alte Facilitati
Toate apartamentele au o suprafata de peste 28 de mp iar la unul din aceste apartamente - Apartament 2 - avem o suprafata utila chiar mai mare de 35 mp . Accesul la toate apartamentele este foarte simplu inclusiv cu masina si aveti, de asemenea, parcarea gratuita la fiecare dintre locatii
Servicii
Inchiriere masina
Informatii turistice
Schimb valutar
Transfer aeroport
Alte Servicii
La toate apartamentele se face schimbarea lenjeriei si a prosoapelor (2 prosoape mari si unul mic) la intrarea unui nou client; in cazul unei sederi prelungite schimbarea lenjeriei si a asternuturilor se face la 4 zile.

Check-in-ul in apartamente se face dupa ora 13 si check-out-ul se face pana in ora 12. Daca sunt cazuri speciale (avion, plecari intarziate) se poate discuta si check-out-ul sau check-in-ul se poate face la alte ore decat cele de mai sus, in functie de disponibilitatea apartamentelor.
Dotari camere
Aer conditionat
Balcon
Bucatarie
Cabina dus
DVD / Media Player
Frigider
Grup sanitar propriu
Internet / Wi-Fi
Pat matrimonial
TV
Uscator de par
Alte Dotari camere
Toate apartamentele, tip garsoniere lux, sunt cu 1 camera, dotate cu usi metalice, un mic hol de acces la intrare, o baie cu toaleta si cada (in alte cazuri dus pe colt si bideu), camera de locuit spatioasa cu pat matrimonial (160x 220,saltea Relaxa) ce mai cuprinde o masa cu 2 fotolii (sau canapea) si un LCD cu o diagonala mare la care se pot urmari circa 50 canale. Camerele au tapet lavabil in nuante calde, parchet lamelar si tablouri ce confera o ambianta placuta cazarii in acestea. Bucataria este separata de camera de locuit si are in dotare un aragaz, frigider, cafetiera (cafea si ceai incluse), vesela si o masa pentru 2 persoane.

Apartamentele dispun de apa calda si rece, gresie si faianta la baie si bucatarie iar geamul ce este la exterior este geam de tip termopan pentru a asigura un grad de transfer al caldurii cat mai scazut. Apartamentele au sisteme de incalzire conectate la reteaua blocului si repartitoare astfel incat fiecare client isi poate regla gradul de caldura necesar.Toate apartamentele dispun de aer conditionat. si Wi-Fi.
Nota

Acorda o nota


12 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 45.0%
  • In strainatate - 34.5%
  • Nu stiu inca - 3.8%
  • Nu plec in concediu - 16.6%
Au raspuns 7043 vizitatori