Mamaia Kemer Costinesti Predeal Sinaia Bucuresti Eforie Nord Covasna Oras Timisoara Brasov Oras

Pensiunea Casa Muntelui, Fundata

Europa Romania Brasov Fundata Pensiunea Casa Muntelui

Informatii Pensiunea Casa Muntelui, Fundata

Situata intr-un peisaj montan spectaculos in Fundata, pensiunea Casa Muntelui va ofera confortul necesar relaxarii intr-un cadru prietenos, care imbina traditionalul cu contemporanul.

Gazda primitoare, o veritabila `Casa departe de Casa` pentru toti cei care ii trec pragul, Casa Muntelui constituie alegerea ideala fie ca sunteti in cautarea unui loc de recreere fie ca organizati un business event.

In zona turistica a culoarului Rucar-Bran va intampina satul Fundata - cea mai inalta localitate din tara, strajuita de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.

Satul, in care in ciuda timpului frumusetea peisajului si traditia populara s-au conservat, ofera prin asezarea sa geografica turistilor sansa de a vizita adevarate minuni ale naturii: Parcul National Piatra Craiului - Trasee in Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dambovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera, Satul Sirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.
Cazandu-va la pensiunea `Casa Muntelui`, situata la o altitudine de 1330 m, veti beneficia de toate conditiile unei clasificari de **** oferite cu cea mai mare placere de unitatea noastra, plus posibilitatea de a va bucura de toata splendoarea acestui loc unic.

Pensiunea `Casa Muntelui` este situata pe soseaua Rucar-Bran, cu un drum de acces de 50 m, in imediata apropiere a platoului Giuvala. Privelistea este incantatoare: poti vedea rasaritul dinspre Muntii Bucegi si apusul inspre Muntii Piatra Craiului, casele din lemn acoperite cu sindrila si satenii robotind in jurul gospodariilor.

Ospitalitatea locului este intregita de ospitalitatea gazdei, familie tanara si intreprinzatoare, ale carei radacini apartin satului (pe de o parte), bunicii si strabunicii fiind fii ai acestui loc.

Informatii generale

Camere duble
8
Locuri totale de cazare
16

Date contact

Adresa
Sat Fundata (Bran-Brasov), Nr. 45, Fundata
Telefon
Fax
0358819960

Facilitati si Servicii

Facilitati
Foisor
Gratar
Living
Loc joaca copii
Parcare
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Alte Facilitati
- Restaurant cu specific local;
- Sala de conferinte;
- Vizionare vanat;
- Spatiu de joaca;
- Living;
- Sauna;
- Jacuzzi;
- Sala de fitness;
- Foisor gratar;
- Parcare;

Pentru grupurile organizate cu obiective de team building pensiunea are in dotare o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri, care poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra.
Pentru a asigura conditii optime desfasurarii evenimentelor, sala este dotata cu retroproiector, TV si acces Internet.
Dotari camere
Grup sanitar propriu
Internet / Wi-Fi
TV
Alte Dotari camere
Pensiunea Casa Muntelui pune la dispozitie 8 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, acces internet.

Harta Pensiunea Casa Muntelui, Fundata

Nota

Acordati o nota


20 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 46.6%
  • In strainatate - 37.9%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 6263 vizitatori