Covasna Oras Predeal Bucuresti Eforie Nord Busteni Calimanesti-Caciulata Kemer Sinaia Vatra Dornei Mamaia

Pensiunea Casa Muntelui, Fundata

Europa Romania Brasov Fundata Pensiunea Casa Muntelui Descriere
Situata intr-un peisaj montan spectaculos in Fundata, pensiunea Casa Muntelui va ofera confortul necesar relaxarii intr-un cadru prietenos, care imbina traditionalul cu contemporanul.

Gazda primitoare, o veritabila `Casa departe de Casa` pentru toti cei care ii trec pragul, Casa Muntelui constituie alegerea ideala fie ca sunteti in cautarea unui loc de recreere fie ca organizati un business event.

In zona turistica a culoarului Rucar-Bran va intampina satul Fundata - cea mai inalta localitate din tara, strajuita de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.

Satul, in care in ciuda timpului frumusetea peisajului si traditia populara s-au conservat, ofera prin asezarea sa geografica turistilor sansa de a vizita adevarate minuni ale naturii: Parcul National Piatra Craiului - Trasee in Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dambovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera, Satul Sirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.
Cazandu-va la pensiunea `Casa Muntelui`, situata la o altitudine de 1330 m, veti beneficia de toate conditiile unei clasificari de **** oferite cu cea mai mare placere de unitatea noastra, plus posibilitatea de a va bucura de toata splendoarea acestui loc unic.

Pensiunea `Casa Muntelui` este situata pe soseaua Rucar-Bran, cu un drum de acces de 50 m, in imediata apropiere a platoului Giuvala. Privelistea este incantatoare: poti vedea rasaritul dinspre Muntii Bucegi si apusul inspre Muntii Piatra Craiului, casele din lemn acoperite cu sindrila si satenii robotind in jurul gospodariilor.

Ospitalitatea locului este intregita de ospitalitatea gazdei, familie tanara si intreprinzatoare, ale carei radacini apartin satului (pe de o parte), bunicii si strabunicii fiind fii ai acestui loc.

Date contact

Adresa:
Sat Fundata (Bran-Brasov), nr. 45, Cod Postal 507070 Fundata

Telefon:

Fax:
0358819960

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Daca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
code