Ranca Baile Herculane Calimanesti-Caciulata Iasi oras Predeal Maracineni Buzau Sinaia Ocna Sugatag Timisoara Lepsa

Complex turistic Vraja Marii, Eforie Sud

Europa Romania Constanta Eforie Sud Complex turistic Vraja Marii

Informatii Complex turistic Vraja Marii, Eforie Sud

Situat in Parcul Central al statiunii Eforie Sud, intr-o zona de vegetatie abundenta, la numai 200 de metri de plaja si de Baile Reci, Complexul Balnear Vraja Marii este o locatie cocheta, renovata, deservita de un personal tanar, calificat, atent si ospitalier, gata oricand sa raspunda tuturor doleantelor.

Cazarea in complexul balnear se face in 137 de paturi din patru unitati hoteliere de trei stele, toate aflate in cadrul complexului sanatorial impreuna cu restaurantul, terasa, piscina descoperita si gradina.

In cadrul sanatoriului se fac tratamente de recuperare balneo - fizioterapeutice conform cu indicatiile si specificatiile medicului care face trimiterea catre unitatea noastra de tratament. Clientii si pacientii pot beneficia de urmatoarele proceduri si tratamente, incluse in pretul de acomodare:

bai de namol,
bai de plante,
impachetari cu namol si parafina,
bai galvanice,
dus subacval,
magnetoterapie,
laserterapie,
electro-fizioterapie,
masaj,
kinetoterapie,
hidroterapie,
dus Vichy,
sauna.

Piscina in aer liber este dotata cu o zona cu apa putin adanca pentru copii. Sunt disponibile cabine de schimb, dusuri cu apa calda, sezlonguri si umbrele. Este un loc de relaxare si socializare, un mod placut de a petrece timpul liber si de a va bucura de lumina si caldura soarelui intr-o oaza de liniste si briza racoroasa.

Barul in aer liber este deschis pe intreaga durata a zile. Aici puteti servi bauturi alcoolice, racoritoare, ceaiuri si cafele.

Date contact

Adresa
Str. Ion Movila nr. 23, Eforie Sud
Telefon
Fax
0241747916

Facilitati si Servicii

Facilitati
Gradina
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Sala de conferinte
Sala Fitness
Spa / Wellness
Terasa
Alte Facilitati
Clientii care au optat pentru pensiune completa vor lua masa in restaurant sau pe terasa restaurantului. Restaurantul este deschis de la orele diminetii, pentru micul dejun si este accesibil pana dupa cina, la orele 23.

Sanatoriul dispune de un numar limitat de locuri de parcare, insa exista parcari in vecinatatea imediata.

gradina de recreere,
restaurant cu terasa,
sala de conferinte,
spa,
sala de fitness (deserveste sanatoriul),
piscina (neacoperita).

Gradina interioara sa alfa in centrul complexului hotelier al Sanatoriului Vraja Marii si este amenajata cu alei si banci de repaos si relaxare. Este un loc potrivit pentru a petrece serile de vara in compania prietenilor sau pentru a citi ziarul dupa ce ati servit micul dejun.
Nota

Acordati o nota

Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 44.5%
  • In strainatate - 34.8%
  • Nu stiu inca - 3.9%
  • Nu plec in concediu - 16.8%
Au raspuns 6905 vizitatori