Pensiunea Cuib, Cisnadioara   

Europa Romania Sibiu Cisnadioara Pensiunea Cuib Descriere

Daca esti in cautarea unei pensiuni pentru a petrece vacanta in Transilvania, Pensiunea 'Cuib' poate fi alegerea potrivita. Situata la doar 12 km de Sibiu, in inima satului Cisnadioara , pensiunea ofera confortul si linistea de care aveti nevoie pentru o vacanta fara griji.

Peisajele minunate din apropiere va imbie la plimbari lungi, puteti vizita satul, cetatea Cisnadioara , puteti organiza drumetii spre Magura Cisnadiei, Piatra Broastei si Paraul de Argint sau spre Rasinari si Paltinis.
Pensiune recent construita, Cuib se remarca prin stilul sau arhitectonic original, eleganta si rafinament. Va punem la dispozitie sase camere duble, spatioase (dotate cu televizor, cablu, internet, baie proprie si balcon), o bucatarie in sistem self-catering, o zona comuna de relaxare, dining room, terasa acoperita si spatii de joaca pentru copii (indoor & outdoor).

De veti veni pe timp de vara, va invitam la o cafea, in aerul curat de munte, de veti veni pe timp de iarna, va asteptam cu drag la gura semineului!

Date contact


Adresa:
Strada Silvicultorilor, Nr. 17, Cisnadioara, Judetul Sibiu

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.roDaca unitatea de cazare nu este din Romania, folositi o limba de circulatie internationala.
Acordati o nota
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 45.1%
  • In strainatate - 39.5%
  • Nu stiu inca - 4.1%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 5868 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Pensiunea Cuib, Cisnadioara