Covasna Oras Bucuresti Eforie Nord Predeal Kemer Sinaia Calimanesti-Caciulata Eforie Sud Mamaia Busteni

Pensiunea Valea Ursului, Campulung

Europa Romania Arges Campulung Pensiunea Valea Ursului Descriere
Situata intr-o zona retrasa si linistita, cu vedere spre Masivul Iezer si muntii Fagaras, Pensiunea Valea Ursului din Campulung este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.
Pensiunea Valea Ursului din Campulung va ofera cazare in 10 camere duble.
Accesul din Ardeal se face prin Culoarul Rucar-Bran iar din Bucuresti pe Autostrada A1 si DN Pitesti - Campulung sau prin Targoviste.
Pensiunea Valea Ursului ofera servicii de cazare avand o capacitate de 20 de locuri in 10 camere duble. Camerele sunt situate la etajul 1 si 2 dispunand de dotari complete: bai proprii, tv, cablu, internet, balcon, incalzire centrala si apa calda. Interiorul este unul generos iar camerele au design-uri interioare evidentiate prin culori calde.
Rezervarile la pensiunea Valea Ursului se fac in regim de pensiune completa dar si in regim hotelier (doar camere).
Campulung Muscel, un oras de munte, impreuna cu numeroase comune marginase in care traiesc cca 150.000 de locuitori, se afla intr-o depresiune marginita la sud de dealuri inalte, numite de localnici "muscele", iar spre nord, est si vest de muntii Iezer-Papusa - o prelungire sudica a muntilor Fagaras, cei mai inalti din Romania, Piatra Craiului si Leaota, masive ce au altitudini cuprinse intre 2000 si peste 2500 m.

Satele din zona submontana sunt situate in peisaje idilice, avand un potential turistic de prim rang.

Date contact

Adresa:
Pensiunea Valea Ursului, Marcus

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro