Kemer Mamaia Covasna Oras Sinaia Costinesti Eforie Nord Predeal Bucuresti Timisoara Calimanesti-Caciulata

Vila Riki, Borsec

Europa Romania Harghita Borsec Vila Riki

Informatii Vila Riki, Borsec

Borsecul cea mai cunoscuta statiune din Tinutul Secuiesc inca de la 1804 fiind denumita Perla Carpatilor altadata comparata cu Baden-Baden si Karlovy Varyo detine cea mai buna apa minerala din lume distinsa de multe ori cu titlul de Regina apelor minerale.
Vila Riki Borsec
Pentru cei care doresc un program complet de relaxare oferim pachete turistice ce cuprind: masaj, sauna, hidromasaj, cosmetica, manichiura, pedichiura, coafat.

Cele doua baruri va stau la dispozitie cu o gama larga de bauturi de la bere, la cokteiluri sofisticate (peste 40 de retete).

Date contact

Adresa
Str. Jokai Mor, Nr.19, Borsec, jud. Harghita
Telefon

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
Pensiunea dispune de: incalzire centrala independenta, balcon sau terasa la toate camerele, sala de conferinte, sistem electronic de avertizare a incendiilor, sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice ( CCTV ), restaurant cu specific traditional si international, bar, terasa, acoperire wireless, parcare oferita gratuit clientilor hotelului, telefon cu acces international, camera de bagaje, seif, sala de fitness, sauna, hidromasaj, rummy, carti de joc, palete badminton, rachete tenis, biciclete, schiuri, sanie, se accepta carduri Visa si Mastercard.
Alte Servicii
Incluse in pretul de cazare: apel de trezire automat; seif, parcare, asistenta ticketing transport (aerian, feroviar); informatii de afaceri sau divertisment din localitate; internet WiFi, periodice si jurnale locale, regionale, nationale; servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente; primirea / transmiterea corespondentei; room service intre orele 07:00 - 22:00, pentru bauturi; acces sala sport; jocuri de carti, rummy, etc; grill; in sezon piscina gonflabila.

Contra cost se ofera urmatoarele servicii: curierat, transport auto; servicii de masaj, cosmetica, sauna; inchiriere sala conferinta, organizare cursuri, tabere, evenimente; spalatorie, calcatorie; convorbiri telefonice intern si international; inchirieri echipamente sportive; plimbari de agremenet (sanie); circuite turistice, etc.
Alte Dotari camere
Scaun ergonomic
Ne-fumatori
Camera spatioasa
Experienta visurilor placute Uscator de par
Internet wireless de mare viteza
Fier de calcat
Mini bar
TV Supraveghere video
Alarma

Cand intram in apartamentul VIP atmosfera este cea a conacelor boieresti cu covoare tesute manual, mobile din stejar masiv, cergi si paturi din lana pura, multe perne, intr-un cuvant confort si relaxare. Din living pasim in dormitor unde ne intampina un mic semineu, o cada Jacuzzi si astfel se completeaza rasfatul.

Harta Vila Riki, Borsec

Nota

Acordati o nota

Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 46.5%
  • In strainatate - 38.0%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.3%
Au raspuns 6251 vizitatori