Bucuresti Costinesti Sinaia Predeal Kemer Poiana Brasov Navodari Mamaia Vatra Dornei Covasna Oras

Cazare Complex turistic Petrosani

Europa Romania Hunedoara Petrosani
Ordoneaza dupa pe pagina
Complex turistic Rustic Palace, Petrosani

Hotelul Palace este situat la iesirea din Petrosani , pe soseaua ce duce spre Defileul Jiului , la 3 km de centrul orasului. Hotel Palace dispune de 16 camere spatioase, dotate cu cabine de dus sau jacuzzi,aer conditionat,minibar si wireless. Confortul, eleganta ...

Str Livezeni, Nr 8, Petrosani, Jud. Hunedoara

Printre locurile extraordinare ce va asteapta daca vreti cazare in Petrosani sunt Muntii Parang, cu salba de lacuri glaciare din jurul varfului Parangu Mare, al patrulea varf ca inaltime din tara.
De asemenea, se pot organiza excursii pe traseele turistice din Muntii Retezat (lacul Bucura si celelalte lacuri glaciare), Muntii Valcan (statiunea Straja), la cetatea dacica de la Banita, punctul de observare dacic de la Crivadia si Pestera Bolii (Toate aceste obiective turistice fac parte din Rezervatia Naturala Cioclovina - Sarmizegetusa Regia).
 
Daca hotarati sa mergeti spre Voineasa, puteti strabate traseele turistice spre Obarsia Lotrului, Valea Sebesului (valea Frumoasei din povestile lui Sadoveanu), lacul de acumulare Vidra, putand de asemenea ajunge pe Transalpina, un traseu foarte putin cunoscut care pe alocuri urca la peste 2000 m (Pasul Urdele 2145 m), insa extrem de frumos si salbatic, abundand in peisaje, aventura si mister.