Pensiunea Medvehaz, Praid   

Localitatea Praid este una dintre cele mai importante statiuni balneare din Transilvania, obiectivele turistice din statiune fiind vizitate de mii de turisti anual.

Situat in centrul localitatii, intr-o zona linistita si ferita de aglomeratie, Pensiunea Medvehaz Va ofera posibilitatea de a petrece vacanta intr-un mediu natural, inconjurat de peisajul fabulos al Muntilor Gurghiului.

Va invitam sa beneficiati de renumita ospitalitate a ardelenilor, sa descoperiti farmecul naturii din inima Transilvaniei, aerul curat al zonei, precum si obiectivele turistice care reflecta armonia dintre cultura, viata, natura si om.

Parcarea privata, locul de gratar, internet prin wireless, precum si filagoriile, sunt facilitati care contribuie la satisfacerea nevoilor dvs. Intrucat si copii trebuie sa se bucure de farmecul naturii, punem la dispozitia acestora un loc de joaca special amenajat, precum si o gradina, unde au posibilitatea de a elibera energia acumulata in viata de zi cu zi.
In cadrul restaurantului, aveti posibilitatea de a gusta atat mancaruri specific locale cat si internationale, preparate din produse proaspete si naturale.
Dovada succesului nostru sunt sutele de clienti care aleg serviciile noastre in fiecare an.
Va asteptam cu drag!

Date contact


Adresa:
Str. Tanorok Nr. 1152, Cod Postal 537240 Praid

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Pensiunea Medvehaz Praid
  • Vodafone Vodafone
  • Orange Orange
  • Telekom Telekom
Abonare la newsletter
Acordati o nota 4.63 / 5
( 16 vizitatori )
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 43.1%
  • In strainatate - 41.3%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.4%
Au raspuns 5394 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone


Pensiunea Medvehaz, Praid