Calimanesti-Caciulata Baile Herculane Timisoara Ocna Sugatag Slanic Moldova Iasi oras Sinaia Baile Felix Bucuresti Sarata Monteoru

Hotel Melody Central, Cluj-Napoca

Europa Romania Cluj Cluj-Napoca Hotel Melody Central

Informatii Hotel Melody Central, Cluj-Napoca

Situat in centrul Clujului, in inima Transilvaniei, Hotel iMelody Centrali are o noua infatisare, inspira o atmosfera intima si atrage turistii.
Cladirea in care este amplasat hotelul societatii Melody Central a fost construita la mijlocul secolului trecut si terminata in 1868.
In 1891 cladirea functiona deja ca hotel. Constructia a suferit modificari in functie de destinatiile pe care le-a avut, dar mai pastreaza si azi principalele elemente constructive specifice secolului XIX. in ultimii 50 de ani, amplasamentul a fost utilizat in exclusivitate ca hotel si restaurant. incepand din 1995 poarta denumirea de Hotel Melody Central.
Hotelul este amplasat in centrul istoric al Clujului, important centru universitar, cultural si industrial.
Cu o noua infatisare, intr-o atmosfera intima, hotelul nostru este ideal pentru toate categoriile de turisti.

Informatii generale

Locuri totale de cazare
50

Date contact

Adresa
Piata Unirii Nr 29, Cod Postal 400098 Cluj-Napoca
Telefon
Fax
0264597468

Facilitati si Servicii

Alte Facilitati
Situat in centrul orasului, HOTELUL MELODY CENTRAL se numara printre cele mai reprezentative unitati de CAZARE si ALIMENTATIE PUBLICA din Cluj-Napoca, cladirea fiind exploatata ca hotel inca din sec. XIX. Clasificat la TREI STELE, hotelul indeplineste cerintele de calitate si standarde europene, fiind dotat cu cele mai moderne utilitati in dorinta de a oferi clientilor multiple facilitati pentru cazare, masa, afaceri, conferinte, seminarii, dar si pentru alte tipuri de evenimente.

Saloanele iluminate natural si artificial, oferind un cadru elegant si intim, bucataria dotata dupa cele mai exigente cerinte, dar si o echipa calificata si primitoare.
Dotari camere
Cabina dus
Frigider
Grup sanitar propriu
Pat matrimonial
Paturi twin
Telefon
TV
Alte Dotari camere
- tv;
- baie;
- cabina dus;
- pat dublu;
- pat twin (separate);
- telefon;
- frigider;
Nota

Acordati o nota


10 vizitatori
Abonare la newsletter
Sondaj
  • In Romania - 44.4%
  • In strainatate - 34.9%
  • Nu stiu inca - 3.9%
  • Nu plec in concediu - 16.8%
Au raspuns 6889 vizitatori