Hostel Peaches, Bucuresti   

Europa Romania Bucuresti Hostel Peaches Descriere

Aflat la 650 de metri de statia de metrou Muncii si la 3 km de centrul vechi al orasului Bucuresti , Peaches ofera o bucatarie comuna utilata complet si o camera cu semineu, precum si o gradina interioara cu terasa. Se ofera acces gratuit la internet Wi-Fi.

Farmecul camerelor moderne, cu bai spatioase si terasa luminata de lumanari in fiecare noapte, combinate cu dorinta noastra de a va oferi servicii ireprosabile va face unica experienta dumneavoastra in Bucuresti , intr-o atmosfera confortabila.
Suntem un grup de prieteni care iubesc calatoriile, descoperirea de noi locuri si oameni din culturi diferite. Am devenit dependenti de intalnirea cu oameni ca noi, prin urmare, am decis sa transformam aceasta pasiune in realitate prin Hostel Peaches.
Hostelul nostru ofera doua camere luminoase cu 6 si 10 paturi suprapuse. Un mic dejun gratuit este inclus, precum si lenjerie de pat curata si prosoape. Este apa calda disponibila 24 de ore pe zi, o terasa confortabila unde va puteti bucura de un shake de fructe proaspete la lumina lumanarilor sau la un gratar in week-end. Avem o bucatarie complet echipata, cablu, Wi-fi, precum si alte dotari pentru a va face sederea cu noi la Hostel Peaches cat mai placuta.
Suntem incantati sa va oferim informatii turistice si, de asemenea, tururi de oras atunci cand sunt disponibile. Daca va place mersul cu bicicleta, putem inchiria biciclete intotdeauna.
Securitatea este luata foarte in serios. Avem telefon video, interfon, si cainele nostru Dutu este prietenos dar in acelasi timp asigura siguranta hostelului ca un profesionist :)

Date contact


Adresa:
Orzari, nr. 52, Cod Postal 021554 Bucuresti

Telefon:

Fax:
0318105287

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Acoperire retele de telefonie Hostel Peaches Bucuresti
  • Vodafone Vodafone
  • Orange Orange
  • Telekom Telekom
  • RCS & RDS RCS & RDS
Acordati o nota 5 / 5
( 2 vizitatori )
Abonare la newsletter
Sondaj
Unde vei face concediul anul acesta?
  • In Romania - 44.5%
  • In strainatate - 40.0%
  • Nu stiu inca - 4.2%
  • Nu plec in concediu - 11.4%
Au raspuns 5722 vizitatori

Puteti cauta locuri de cazare si in aceste zone

Olt

Hostel Peaches, Bucuresti