Complex turistic Popas Turistic Bucovina Sucevita    4 stele4 stele4 stele4 stele

Ultima actualizare: 22.03.2017

Un complex modern ce ofera standarde inalte de confort, Popas Turistic Bucovina este caracterizat prin calitate, bun gust si o atentie deosebita la dorintele clientilor .

Structura hoteliera Popas Turistic Bucovina: 8 apartamente + 49 camere duble + 9 camere single din care :

- Satul de vacanta - este format dintr-un ansamblu de patru vile situat in imediata apropiere a restaurantului si are ca structura 7 apartamente , 30 camere duble si 6 camere single. Fiecare vila este deservita de cate un living dotat cu semineu.
- Vila A din cadrul complexului nostru este amplasata la baza partiei si are ca structura 10 camere duble si 3 camere single. Toate camerele au baie proprie. La parter livingul deserveste 3 camere si are semineu.
- Vila B este construita in totalitate din barne de lemn intr-o armonie perfecta cu cadrul natural al zonei. Vila este asezata la baza minipartiei de ski si are 7 camere duble si un living generos la parter. Toate camerele au baie proprie.
- vila C - 1 apartament + 2 camere duble

In ideea de a raspunde tuturor cerintelor turistilor unitatea noastra a amenajat o parcare, special pentru grupurile de rulote care ne viziteaza zona.


Dotari camere :

- baie proprie cu cada si cabina de dus
- televizor color
- telefon
- minibar
- balcon

Date contact


Adresa:
Popas Turistic Bucovina, nr. 330

Telefon:

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe Alegecazare.ro

Sitemap |
Complex turistic Popas Turistic Bucovina Sucevita